RESTEN:
d h m s

Reglament

Llegeix el reglament de la cursa que es celebrarà el dia 7 de maig de 2017 a la nostra localitat de Llorenç del Penedès

1. “La Cumprativa” i el Consell Esportiu del Baix Penedès, amb el suport de l’Ajuntament de Llorenç del Penedès organitzen, el 7 de maig de 2017, la 7a Cursa de Maig.

2. Cursa solidària. Hi haurà recollida de productes bàsics per a Càritas.

3. Cursa oberta a tothom, sense distinció de categoria, edat, sexe o nacionalitat. Poden prendre-hi part totes aquelles persones que així ho desitgin, sempre i quan s’hagin inscrit correctament, tant en temps com en forma. No està permesa la participació amb cadira de rodes, patins o similars.

4. No hi ha edat mínima per participar. En cas de menors, és necessari omplir l’autorització expressa del pare/mare o tutor/a legal.

5. Les distàncies seran de 5Km i 10Km, senyalitzades a cada quilòmetre. També es faran dues curses infantils. Els circuits infantils seran sobre superfície completament d’asfalt, i els circuits de 5km i de 10k serà un 60% sobre asfalt i un 40% sobre terra. El recorregut estarà degudament senyalitzat.

6. Sortida a les 9:30h del matí de les curses de 5 km i 10 km conjuntes, des de la Rambla Marinada. El control d’arribada per a la cursa de 10 km es tancarà a les 11:00 h. En cas de superar aquest temps i continuar en cursa, es farà sota la responsabilitat del corredor/a.

7. Hi haurà avituallament líquid als 5km. Fruita i begudes energètiques a la meta.

8. Cursa de 10km puntuable a la Lliga de curses Tarragona Nord. http://
lligatarragonanord.webnode.es/

9. Les curses infantils esdesenvoluparan al voltant de la Rambla Marinada, i el circuit estarà totalment tancat a la circulació. Les distàncies seran de 180m (tomb a la primera illeta de la Rambla) i de 415m (tomb a la primera i segona illeta de la Rambla).

10. L’hora aproximada de sortida de les curses infantils serà a partir de les 10:45h, entre l’arribada dels últims participants i abans de l’entrega de premis de la cursa.

11. Cronometratge amb xip a càrrec de Novotiming.

12. El dorsal ha d’anar col·locat a la part davantera de la samarreta i ben visible; en cas contrari, serà motiu de desqualificació. En cap cas es permetrà córrer la cursa sense dorsal.

13. El dorsal haurà de ser recollit a la carpa situada a la Rambla Marinada, el mateix dia de la cursa entre les 8:00h i les 9:15h, o els dos dies anteriors a la botiga Límit360 de Llorenç. Es recomana portar una còpia de la inscripció i de la transferència per evitar cap mena de confusió.

14. Els drets d’inscripció són de 11€ pels participants en la cursa de 5 km, i de 14€ pels participants en la cursa de 10 km. La inscripció només serà vàlida un cop s’hagi fet efectiu el pagament. En cap cas es retornarà el preu de la inscripció.

15. Curses infantils gratuïtes. Es demana l’aportació d’algun producte bàsic per col.laborar amb Càritas i així fomentar l’esport i també la solidaritat entre els més petits. Els dorsals per les curses infantils es donaran el mateix dia de la cursa a partir de les 9:30h, a la carpa situada a la Rambla Marinada.

16. Cada participant inscrit quedarà cobert per una assegurança mèdica puntual que queda inclosa dins el preu de la inscripció.

17. La inscripció es podrà formalitzar a través d’internet a l’adreça www.cursademaig.com i a través de Runedia , a partir del dimarts 1 de març de 2017. Es tancarà el dia 23 d’abril, o quan s’arribi a 230 inscrits. Les inscripcions fora de termini tindran un recàrrec de 2€.

18. No s’admetran inscripcions el mateix dia de la cursa, excepte les infantils.

19. Encara que s’hagi arribat a la meta, l’atleta que no hagi completat tot el recorregut o al que se li comprovin irregularitats, serà desqualificat.

20. L’organització disposa de vehicles per al control i seguiment de la prova amb la deguda identificació. Les bicicletes o els vehicles motoritzats que no pertanyin a l’organització queden prohibits durant la cursa.

21. Les categories seran les mateixes per la cursa de 5 km i per la de 10km:

Categoria

Anys de naixement

Fins a 35 anys

nascuts a partir de 1982

De 36 a 50 anys

nascuts de 1981 a 1967

51 anys o més

nascuts fins el 1966

 

22. L’organització es reserva el dret de sol·licitar el DNI o similar per a comprovar l’edat del participant.

23. Les curses infantils, degut a la diferència d’edats dels participants, són totalment populars, o sigui que no hi haurà guanyadors ni classificació final, i tots els participants rebran un obsequi.

24. Cada atleta rebrà una samarreta tècnica de màniga curta, i una bossa amb diversos obsequis.

25. En acabar les curses, hi haurà un esmorzar popular per a tothom i, tot seguit, es farà el lliurament dels trofeus. A continuació sorteig de regals entre tots els participants amb els números de dorsal.

26. Premis 5km i 10km: Als 3 primers de la classificació general masculina i les 3 primeres de la classificació general femenina, i el primer i la primera atletes locals en cada distància, i el primer i la primera de cada categoria. Aquells i aquelles que tinguin premi o trofeu en la general no en tindran en la seva categoria. En tots els casos, els obsequis seran productes de la zona.

27. Els trofeus es lliuraran una vegada es coneguin els resultats. Els guanyadors que no els puguin recollir s’hauran de posar en contacte amb l’organització mitjançant el correu electrònic a cursademaig@gmail.com.

28. Hi haurà servei de dutxes, wc, guarda-bosses i zona d’aparcament.

29. Hi haurà servei d’ambulància.

30. Les reclamacions sobre les classificacions s’hauran de presentar a l’organització per escrit fins a 30 minuts després d’haver fet públics els resultats, i la decisió de la organització serà inapel·lable.

31. Els participants permeten explícitament que el seu nom, cognoms, sexe, i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com a les de resultats, si acaben la cursa seguint la normativa establerta.

32. El fet d’inscriure’s implica l’acceptació d’aquest reglament i el compromís de no avançar-se al moment de la sortida, cobrir el recorregut complet i respectar els participants i el personal auxiliar implicat en l’organització.

33. El corredor autoritza que puguin aparèixer imatges publicades a la web de la cursa així com en qualsevol publicació o fulletó.

34. El corredor accedeix, tret que ho comuniqui explícitament per correu electrònic, a la cessió de les seves dades als organitzadors d’aquesta competició, amb l’objecte de que li remetin informació sobre les seves activitats.

Descarregat el reglament

Descarregat l’autorització per a menors